Ενεργοποιείται σε υδατοσφαίριση και κολύμβηση η ΑΕΚ

Ενεργοποιείται σε υδατοσφαίριση και κολύμβηση η ΑΕΚ

Στα αθλήματα του υγρού στίβου επεκτείνεται η δραστηριότητα της ΑΕΚ, καθώς το διοικητικό συμβούλιο της ερασιτεχνικής αποφάσισε τη δημιουργία ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης, καθώς και την ενεργοποίηση του τμήματος κολύμβησης του συλλόγου, με προοπτική να ακολουθήσουν το προσεχές διάστημα και ακαδημίες των δύο αθλημάτων.

Όπως τονίζει η διοίκηση της Ένωσης, το όλο εγχείρημα δεν θα επιβαρύνει οικονομικά την ερασιτεχνική, καθώς τα έξοδα θα καλυφθούν από χορηγίες και τη συνδρομή ομάδας επιχειρηματιών και φίλων της ΑΕΚ, οι οποίοι έχουν δηλώσει τη δέσμευσή τους να στηρίξουν τη λειτουργία των τμημάτων. Έφορος του τμήματος αναλαμβάνει ο επιχειρηματίας Πάνος Μιχαλόπουλος και γενικός αρχηγός ο επιχειρηματίας Γιώργος Κιρμίζογλου.

Η συγκρότηση της ομάδας υδατοσφαίρισης θα γίνει άμεσα, με στόχο τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, που αρχίζει στις 14 Ιουλίου, και τη διεκδίκηση της ανόδου στη Β΄ κατηγορία. Προπονητής θα αναλάβει ο Κωνσταντίνος Δάνδολος, ενώ η ομάδα αναμένεται να στελεχωθεί με αρκετούς έμπειρους παίκτες.

Σε ό,τι αφορά στις ακαδημίες πόλο και κολύμβησης, η πρόβλεψη είναι να αρχίσει η λειτουργία τους τον προσεχή Σεπτέμβριο, υπό την επίβλεψη του Αλέκου Βάσσου, εφόσον πάντως επιλυθεί πρώτα το ζήτημα της στέγασης.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Scroll to top