Παύλος Δημητρίου: «Αυτό το κύπελλο δεν δίνει… χαρά»

Παύλος Δημητρίου: «Αυτό το κύπελλο δεν δίνει… χαρά»

Μέσα στο ίδιο του το… «σπίτι» έχασε ο Παύλος Δημητρίου το φετινό κύπελλο της Ε.Π.Σ. Σερρών.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Παραλιμνίου που στο γήπεδο που διεξήχθη ο τελικός έχει περάσει μια… ολόκληρη ζωή από όλα τα πόστα των «λιονταριών» μετά την ήττα της ομάδας του μίλησε για το πρόβλημα σκοραρίσματος που έκανε το Απόλλωνα να αποτύχει και στους δύο στόχους του φέτος ενώ μίλησε και για τον Πανσερραϊκό (οι «σημαίες» των ομάδων έχουν πρώτοι το δικαίωμα να μιλάνε)  τονίζοντας ότι μια κατάκτηση ενός κυπέλλου στο ερασιτεχνικό μόνο χαρά δεν τον δίνει γιατί οι «κόκκινοι» ανήκουν αλλού.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας Γιώργος Χατζησαρόγλου δίνει το κύπελλο του φιναλίστ του τελικού στον αρχηγό του Απόλλωνα Κώστα Μερεσιώτη

Αναλυτικά ο Παύλος Δημητρίου είπε:

«Στη χθεσινή συνέντευξη τύπου είχαμε πει μαζί με τον Ηλία (τον Εγγονίδη) ότι θα θέλαμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι που να είναι ευχάριστο για τον κόσμο. Να φύγει ευχαριστημένος ο κόσμος από το γήπεδο. Δεν μπορώ να πω ότι έγινε αυτό, αφού και οι δύο ομάδες είχαν τα προβλήματα τους στο σημερινό αγώνα. Το σίγουρο είναι ότι και οι δύο ομάδες μπορούνε να παίξουν καλύτερο ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω, ήταν τόσο μεγάλο το κίνητρο της νίκης; Δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί ήταν ένα παιχνίδι λαθών. Αν δούμε το παιχνίδι στατιστικά ο Απόλλων είχε περισσότερες ευκαιρίες, καθαρές ευκαιρίες, το θέμα όμως είναι να σκοράρεις. Είναι ένα φαινόμενο που μας τρέχει τη φετινή περίοδο, σκοράρουμε πολύ δύσκολα και δεν μπορέσαμε να το ξεπεράσουμε. Αυτό εμφανίστηκε και σήμερα. Τα παιδιά του Πανσερραϊκού έκαναν ότι μπορούσαν, έπαιξαν όσο μπορούσαν, ήθελαν να πάρουνε αυτό το παιχνίδι και τις μία δύο φάσεις που δημιουργηθήκανε, σκοράρανε και αυτός που σκοράρει κερδίζει και το παιχνίδι. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Πανσερραϊκού, στα παιδιά, στον Ηλία, στους συνεργάτες του, στους παράγοντες του Πανσερραϊκού για αυτήν την επιτυχία τους.  Να συγχαρώ και τους δικούς μας ποδοσφαιριστές κι όλους τους ανθρώπους που είναι γύρω από την ομάδα για την προσπάθεια που έκαναν. Αποτύχαμε και στους δύο θεσμούς τη φετινή περίοδο αλλά κάναμε μια υγιή και σωστή προσπάθεια αλλά είχαμε τα προβλήματα στο σκοράρισμα. Να ευχηθώ στον Πανσερραϊκό ότι καλύτερο γιατί εγώ, για να πω την αλήθεια, δεν μπορώ να χαρώ για τον Πανσερραϊκό σε αυτό το επίπεδο, δεν μπορώ να χαρώ, δεν μπορώ να το κρύψω αυτό. Θα χαρώ όταν ο Πανσερραϊκός πάει εκεί που του αρμόζει κι έχει επιτυχίες εκεί που ανήκει. Εκεί που πρέπει να είναι. Και πάλι συγχαρητήρια για τον Ηλία για την προσπάθεια που έκανε φέτος και πιστεύω εθελοντικά στην ομάδα και σε όλους όσοι εμπλέκονται στον Πανσερραϊκό».

 

 

www.ert.gr

Scroll to top