Η πρώτη του Σάββα Παντελίδη ως τεχνικός του Ηρακλή

Η πρώτη του Σάββα Παντελίδη ως τεχνικός του Ηρακλή

Την πρώτη του προπόνηση ως τεχνικός του Ηρακλή πραγματοποίησε την Τετάρτη (03/11) ο Σάββας Παντελίδης στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Σουρωτής. Μαζί του, ο 51χρονος προπονητής είχε και τον Άκη Βάβαλη, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη βοηθού προπονητή και άμεσου συνεργάτη του.

Ο Σάββας Παντελίδης έγινε δεκτός σε καλό κλίμα από τους ποδοσφαιριστές και το υπόλοιπο τιμ, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να γνωριστεί με όλους. Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής καθώς και πιεστικά παιχνίδια με μπάλα. Ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο ακολούθησε ο Περόνε, ενώ οι Χουάντερσον και Ζαμπάζης έκαναν επίσης ατομικό πρόγραμμα (ο Χουάντερσον, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής, έχει επιβάρυνση στον δεξιό προσαγωγό, ενώ ο Ζαμπάζης δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί).

Ο νέος τεχνικός του Ηρακλή έκανε και μια σύντομη αναφορά στην προοπτική που βάζει ο ίδιος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, οριοθετώντας τους άμεσους αγωνιστικούς στόχους για τη συνέχεια της σεζόν.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Scroll to top